Anul acesta, Romexpo București va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente dedicate scenei de eSports din România. În perioada 23-28 ianuarie 2018, Romexpo devine centrul atenției în materie de gaming. Nenumăre expoziții, evenimente, concursuri și nu numai îi așteaptă pe participant.

Cele mai importante turnee sunt ESL Southeast Europe Championship de League of Legends, CounterStrike Global Offensive și Hearthstone, dar și finala celui de-al treilea sezon Național de League of Legends.

Printre cei prezenți nu vor lipsi cele mai bune echipe de eSports ale țării și nu numai vor lupta pentru diferite titluri dar și oameni din scena online precum Youtuberii și cei care fac stream-uri. Printre cei invitați la eveniment sunt Creative Monkeyz, Lucian “IcemanLucky” Dinescu, Alexandru “Colo” Bălan, EpicShorty și mulți alții.

Organizația RedFear va fi și ea prezentă, bineînțeles, atât pe scenă, cât și lângă. Pe scenă ne puteți vedea jucând în Finala Campionatului Național de League of Legends dar și în Finala de PUBG.

Vă așteptăm cu drag la stand-ul nostru din cadrul evenimentului pentru detalii și o discuție cu echipa din cadrul RedFear!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *